Reiki

Reikimeditasjon

Sett av tid én gang i måneden bare til deg selv, unn deg selv en velfortjent hvil, ta steget ut av hverdagen og inn i tilstedeværelsen, her skaper vi rom for å kjenne etter, rom for å bare VÆRE.

På REIKIMEDITASJON på Pusterommet er det din tur til å ta i mot. Ikke prestere, ikke mestre, ikke gi. Bare få.

HVA ER REIKIMEDITASJON?
Du kommer inn i de varme, sjelrike og stemningsfylte lokalene på Pusterommet. Her ligger mattene og teppene klare på gulvet i yogasalen, du ser tente lys og kan høre lav, beroligende musikk som fyller rommet.

Jeg innleder timen ved å si noen ord, deretter leder jeg mindfulness-basert meditasjon der vi sammen søker en opplevelse av bevissthet, et ærlig møte med oss selv i stillhet, der vi gir oss selv rom for å kjenne etter.

Hvordan har jeg det, egentlig? Er det plass til meg selv i livet mitt, egentlig? Her skaper vi plass, til deg, og til oss alle sammen. ET GODT, TRYGT OG VARMENDE FELLESSKAP.

Via lett berøring på hode, skuldre og nakke overfører jeg REIKIENERGI til hver deltaker. REIKI er japansk og betyr LIVSKRAFT.

Deltakelse på REIKIMEDITASJON krever ingen forkunnskaper, det passer like godt for dem som aldri har meditert før, som for dem som er godt kjent med meditasjon fra før av.

Reikimeditasjon Høsten 2019 er fullbooket.

Ønsker du å motta informasjon om vinterens reikimeditasjon?

Meld deg på mitt nyhetsbrev her​

Reikibehandlinger

«Å gå til reikibehandling hos Helene er som en innvendig feiring av kjærlighet og glede!» Kvinne, 32 år

Reiki er opprinnelig en japansk teknikk for å oppnå stressreduksjon og dyp avspenning som nå praktiseres av kvalifiserte utøvere over store deler av verden. Ordet «reiki» er japansk og kan oversettes til «universell livsenergi». Reiki er en levende kraft som gjennomstrømmer alt som eksisterer.

Reiki adresserer ikke enkelte symptomer eller utfordringer, reiki adresserer HELHETEN, både i 
vårt fysiske, mentale, emosjonelle og spirituelle vesen. Å motta reiki kan bidra til at vi åpner opp for et klarere bilde av vårt eget indre og den betydningen vi har for våre omgivelser. På denne måten er det mulig å oppnå positiv utvikling og lindring av både vår psykiske og fysiske helse.

Behandlingen innledes av at jeg leder deg inn i meditasjon der vi vender konsentrasjonen mot pusten, som fungerer som et anker som forankrer oss i vår indre kilde til fred og fryd.

Behandlingen består så at jeg via lett berøring på en rekke faste punkter på kroppen overfører reiki-energi.

Selve behandlingen varer i 45 min, men jeg setter av 1,5 timer totalt per klient inklusiv samtale før og etter behandling.

Etter endt behandling setter vi oss ned og snakker litt om opplevelsen og eventuelle andre
temaer som du har lyst til å dele dine tanker om.

Når jeg jobber med din energi gjennom å overføre reiki hender det at jeg mottar innsikt som kan komme deg til nytte ut i fra ditt nåværende ståsted i livet. Med din tillatelse videreformidler jeg denne innsikten på en tydelig og omsorgsfull måte i etterkant av behandlingen.

«Jeg opplever det å motta reiki hos Helene som svært beroligende, bevisstgjørende og
nedstressende. Ikke minst er det hyggelig å sette av tid i en travel hverdag til å gjøre noe positivt for seg selv gjennom å besøke Helene på det koselige behandlingsrommet på Pusterommet, nyte en kopp varm te og gode samtaler.» Kvinne, 63 år

Ta kontakt ved å sende meg en melding her dersom du er interessert i å vite mer om reikibehandlinger